Вадим Івченко: «Батьківщина» підтримує вимоги Федерації профспілок

Про це заявив заступник Голови партії «Батьківщина», представник Федерації профспілок у Верховній Раді Вадим Івченко під час виступу перед учасниками інформаційної попереджувальної акції, яка проходить під стінами парламенту.

«Батьківщина» завжди вимагала дотримання конституційних прав і свобод людини й громадянина. Уряд Тимошенко у своїй роботі для ухвалення виважених рішень вів тристоронній діалог з профспілками, і жодного рішення, яке стосується профспілкового руху, без них не ухвалював», – нагадав народний депутат.

Вадим Івченко озвучив вимоги учасників всеукраїнської попереджувальної акції протесту профспілок, в яких, зокрема, вимагається зупинити просування антисоціального закону про працю, відкликати антипрофспілковий депутатський законопроєкт №2681, вилучити з законопроєкту №2275 статтю щодо позбавлення прав профспілок і роботодавців на рівне представництво інтересів застрахованих осіб у фондах соціального страхування.

«Профспілки вимагають ліквідувати заборгованість із заробітної плати, а також зберегти доступність та обсяг надання медичної допомоги населенню. Крім того, вони вимагають відкликати з посади голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галину Третьякову за проведення антисоціальної політики та антигуманну позицію стосовно громадян України», – наголосив Вадим Івченко.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31