Вадим Підберезняк: «Батьківщина» не допустить відміни харчування дітей в школах на Первомайщині

В школах м. Первомайськ проводиться опитування батьків щодо безкоштовного харчування дітей, яке визвало шквал негативних відгуків серед батьків, які і так регулярно здають кошти на ремонт та утримання приміщень шкіл.

Жителів Первомайська обурило те, що заможна депутатка вирішує за них чи потрібно дітям безкоштовне харчування, замість того, щоб робити життя громадян міста кращим. Саме для цього жителі громади обирають місцевих депутатів.

«Для багатьох школярів м. Первомайськ харчування у школі – це єдина можливість отримувати збалансоване харчування в період активного росту дитячого організму. Деякі депутати міської ради, які в силу свого фінансового забезпечення, можуть дозволити собі харчувати дітей самостійно, вирішили, що усім школярам м. Первомайськ краще вживати бутерброди, замість повноцінного обіду.

Хочу наголосити на тому, що Миколаївська Батьківщина бере дане питання під особистий контроль. Ми звертаємося до очільника міста, депутатського корпусу та управління освіти Первомайської міської ради з метою вжити усі необхідні заходи задля того, щоб зберегти безкоштовне харчування школярів. Діти не винні в тому, що деякі депутати міської ради не розуміють елементарних речей, що від харчування залежить здоров’я та гармонійний розвиток наших дітей», — наголосив очільник обласної Батьківщини Вадим Підберезняк.