Вихованці школи-інтернату отримали подарунки від миколаївських партійців

Голова Кривоозерського районного партосередку ВО «Батьківщина» (Миколаївська область), депутат райради Наталія Дурачевська привітала дітей Березківської школи-інтернату з Днем Святого Миколая та передала солодкі подарунки.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», в Березківському навчально-виховному комплексі перебуває близько 200 дітей, батьки яких позбавлені прав, діти-сироти, діти з родин, що опинилися в складних життєвих умовах.

«На жаль, саме ці діти обділені родинним теплом та турботою. У деяких батьки, зважаючи на складну економічну ситуацію в країні просто не в змозі придбати дитині солодощі та фрукти. Тож за доброю традицією в День Святого Миколая миколаївські партійці вітають діток, дарують їм смачні гостинці. Адже кожній дитині слід подарувати віру в диво та чудотворця Святого Миколая, який виконає їхні бажання», — зазначила Наталія Дурачевська.

Директор закладу Зінаїда Халімон подякувала депутату Кривоозерської районної ради за постійну підтримку закладу та турботу про дітей.

bud2bud1