Вихованці школи-інтернату отримали подарунки від миколаївських партійців

Голова Кривоозерського районного партосередку ВО «Батьківщина» (Миколаївська область), депутат райради Наталія Дурачевська привітала дітей Березківської школи-інтернату з Днем Святого Миколая та передала солодкі подарунки.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», в Березківському навчально-виховному комплексі перебуває близько 200 дітей, батьки яких позбавлені прав, діти-сироти, діти з родин, що опинилися в складних життєвих умовах.

«На жаль, саме ці діти обділені родинним теплом та турботою. У деяких батьки, зважаючи на складну економічну ситуацію в країні просто не в змозі придбати дитині солодощі та фрукти. Тож за доброю традицією в День Святого Миколая миколаївські партійці вітають діток, дарують їм смачні гостинці. Адже кожній дитині слід подарувати віру в диво та чудотворця Святого Миколая, який виконає їхні бажання», — зазначила Наталія Дурачевська.

Директор закладу Зінаїда Халімон подякувала депутату Кривоозерської районної ради за постійну підтримку закладу та турботу про дітей.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

«Батьківщина» йде на місцеві вибори з гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА

Докладніше

Юлія Тимошенко: Об’єднуємося заради відновлення миру в Україні

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31