Високопосадовці намагаються використати війну для збереження своєї влади, – Юлія Тимошенко

Вищі посадові особи України намагаються використати війну для збереження своєї влади.

Про це заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко, коментуючи на прохання парламентських журналістів законопроект РНБО про особливості державної політики з відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької та Луганської областей.

За її словами, вищі посадові особи України починають знову маніпулювати війною на свою користь.

«Мало того, що вони заробляють на війні, мало того, що вони прикривають війною свою корупцію, прикривають свою прогнилу владу, щоб народ їх не зніс з їхніх посад. Зараз знову підлаштовують війну під свої цілі – вони хочуть використати її для того, щоб ніхто ніколи не проводив вибори», – переконана парламентар.

Як зазначила лідер «Батьківщини», у парламенті є законопроект про окуповані території, який ставить все на свої місця.

«Не треба нічого вигадувати, треба було ухвалити цей закон і ще три роки тому назвати речі своїми іменами: війну – війною, а не АТО, окуповані території – окупованими. А зараз пройшло понад три роки і вони відчувають, що під ними горять їхні власні крісла. Вони намагаються використати війну для збереження своєї влади», – наголосила Юлія Тимошенко.