Вітання Юлії Тимошенко з Днем Незалежності!

Дорогі співвітчизники!

Від усього серця вітаю з Днем Незалежності України!  Нам – 27 років. В історичних хроніках стільки часу не означає майже нічого. Мить, спалах, секунда… Але для нас у цих 27-ми роках – і біль, і гнів, і любов, і надія, розчарування, сподівання, мрії…  А ще — віра! Віра в сильну, гідну країну! Віра в нормальне цивілізоване життя.

«Ми — відбулися, ми – є, і ми — будемо! … Ніхто не перекреслить мій народ!»… І хай сьогодні ми п’ятий рік ведемо війну, захищаємо нашу землю від ворога, ми ні на мить не сумніваємося, що здолаємо, переможемо, прорвемося!

Бо «на цих землях воссіяє благодать Божа», —  як сказав апостол Андрій Первозванний багато віків тому. Я хочу, щоб ви пам’ятали: наша державна незалежність — це не тільки прапори, паради і символи. Це  і Ви! Кожна людина, кожна родина, кожна сім’я. Ви  робите цю незалежність, тримаєте її на своїх плечах, плекаєте її в своїх серцях і душах.

Я дякую вам за це! Це може здатися простим, звичним, тривіальним. Але на таких, начебто, «дрібницях» і тримається сила країни. Наша віра, наша небайдужість, наша любов та надія ведуть нас вгору, адже: «Я син народу, що вгору йде», — як писав Іван Франко.

Вітаю вас, любі мої! Зичу добра, щастя, міцного здоров’я та удачі! І неодмінно – щастя! Ми маємо право бути щасливими  у власній країні – найкращій у цілому світі!

Слава Україні!

З повагою,