Вітаємо із днем народження Ігоря Івануну!

Шановний Ігорю Володимировичу!

Прийміть найщиріші вітання із Днем народження від партійців Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина»! Ми цінуємо Вас, як активного депутата фракції в Миколаївській обласній раді, принципову та небайдужу людину, яка щиро дбає про благополуччя регіону та країни. Бажаємо Вам творчих успіхів та досягнення нових висот, сімейного благополуччя, здоров’я, оптимізму, дружньої підтримки, реалізації ідей та звичайного людського щастя! Нехай Вас завжди супроводжують по життю удача, успіх, стабільність, позитив, любов близьких, яскраві події та незабутні враження. В цей день для Вас нехай все неможливе здійсниться, а задумане стане ближче до реальності. Бажаємо, аби  всі негаразди та проблеми проходили повз, а в житті вас супроводжували лише удача і гарний настрій! Разом – до нових перемог з вірою в Україну!

Миколаївська обласна

парторганізація ВО «Батьківщина»