Вітаємо з Днем народження!

Сьогодні свій День народження відзначає шанована та поважна людина, керівник успішного підприємства ДГ «Агрономія», депутат фракції ВО «Батьківщина» в Миколаївській обласні раді Сергій Михайлович Чмир!

Миколаївська обласна парторганізація ВО «Батьківщина» щиро вітає Вас з нагоди Дня народження! Зичимо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, злагоди та гарного настрою, родинного затишку та сімейного добробуту.

Нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло близьких людей, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних. Бажаємо Вам, шановний імениннику, життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень! Бажаємо перемог в житті та партійному будівництві, долати всі перепони, справлятися з негараздами. Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, у службових справах — підтримка однодумців, в серці — добре і сонячно від людської вдячності.

Партійці Миколаївської обласної

парторганізації ВО «Батьківщина»