ВІТАЄМО!

27-го листопада вся «Батьківщина» святкує подвійне свято — День Народження лідера партії Юлії Володимирівни Тимошенко та День Народження голови Миколаївської ОО «Батьківщина» Михайла Володимировича Соколова. Так розпорядилися зорі, і це не дивно, що і Юлія Володимирівна і Михайло Володимирович святкують День Народження в один день, бо мають одну спільну мету — розбудувати сильну, заможну, стабільну та щасливу Україну. Від імені всіх членів партії вітаємо наших лідерів і керівників зі святом!!! Бажаємо щоб все задумане збулося, всі плани втілились в життя, а на шляху, як професійному так і особистому було менше перепон!!! Здоров`я, щастя та наснаги!!! А МИ ДОПОМОЖЕМО І РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!!!