Євген Тимошенко: «Очаків – наш дім, наша Батьківщина».

Саме за таким принципом працює в Очаківській міській раді депутат від ВО «Батьківщина», керівник міської партійної організації Євген Тимошенко. Свою діяльність здійснює у складі постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, розвитку духовності,соціального захисту, охорони здоров’я, санаторно-курортного напрямку, молоді, спорту та туризму. Як й інші депутати, сьогодні він звітує про свою роботу перед виборцями міста.

Так, за рік він взяв участь в роботі 22 сесій Очаківської міської ради, провів дев’ять зустрічей з виборцями міста Очаків, на яких було піднято більше 50 питань. Всі питання втілені в усні та письмові депутатські запити і звернення, вирішення яких депутат постійно тримає на контролі.

Виконуючи функцію депутата місцевої ради щодо забезпечення благоустрою облаштування вулиць, подавав звернення до Очаківського міського голови про ремонт дороги по вулиці Зінченка, вирішено питання освітлення вулиці Зінченка, складав акти обстеження сімей, які потребують матеріальної допомоги на лікування, отримання субсидій, встановлення індивідуального опалення. Також заплановано вирішити питання ремонту пішохідних доріжок по вулиці Зінченка. Ці та інші питання, з якими виборці звертаються до депутата, знаходяться у нього на постійному контролі.

Як керівник Очаківської міської партійної організації ВО «Батьківщина» разом з колегами-депутатами від «Батьківщини» і за допомоги місцевих активістів, привели до належного вигляду дитячій майданчик розташований між будинками 85, 86, 87 по вулиці Зінченка, привітали з новорічними та різдвяними святами дітей батьки яких загинули під час АТО, зібрали та відправили  на Схід в зону АТО продукти харчування, товари першої необхідності. Також роздали продукти харчування незахищеним верствам населення в місті Очаків, понад 200 пачок дитячого харчування передали Очаківській лікарні та відділу соціального захисту населення.

«В центрі моєї роботи є і буде інтереси простої людини, її соціальний захист, — зазначає Євген Тимошенко. — Суспільство має бути справедливим, а влада чесною. Тільки за таких умов наше життя стане кращим».