Юлія Тимошенко: «Батьківщина» захищатиме мерів від свавілля влади

Місто Черкаси стало символом спротиву всієї країни подвійним стандартам та беззаконню президента. А представник «Батьківщини» – першим міським головою, що відкрито наважився стати на захист людей від несправедливості, яку під прикриттям карантину впроваджує нинішня влада.

Про це йдеться у дописі Голови партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко, який вона розмістила на своїй сторінці у Facebook.

«Щойно Анатолій Бондаренко, а також народні депутати від нашої фракції, які приїхали його підтримати, прибули на допит до слідчого. Чим же завинив мер? Повернув роботу та можливість заробітку тисячам людей, чиї родини через бездумні карантинні обмеження уряду президента Зеленського опинилися на межі виживання. А ще наважився назвати речі своїми іменами. Сказав, що закон має бути одним для всіх. Що якщо влада закриває ресторани по всій країні, то це має розповсюджуватися і на елітні заклади провладних депутатів. Що неправильно дозволяти роботу мережевих фастфудів та гіпермаркетів, чиї прибутки вимірюються мільярдами, та позбавляти дрібних підприємців можливості заробити кілька тисяч на ринках», – зазначила лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко обурилася тим, що президент та його ставленики чують МВФ, міжнародних спекулянтів, українських олігархів, а от свій власний народ «слуги» чути вперто не бажають. Саме тому «Батьківщина» буде захищати представників місцевої влади, які, на відміну від президента та його більшості в парламенті, дбають про людей та відстоюють їхні інтереси.

«Батьківщина» не може спокійно спостерігати, як глава держави, який мусить боронити права українців, системно порушує закон. Ми стаємо на захист мерів від свавілля президентської коаліції. Кожен міський голова, кожна рада, кожен депутат, незалежно від партійної приналежності, – можуть розраховувати на мою підтримку. Ви можете звернутися до мене будь-якої миті. Ми готові вам допомагати й робити все, щоб громади відчували себе вільними й захищеними», – запевнила Голова партії.

Сьогодні саме мери та місцеві депутати, наголосила Юлія Тимошенко, перебувають на передовій боротьби з наслідками епідемії та економічної кризи, спричинених невіглаством влади, що за два місяці не спромоглася подбати навіть про медиків. «Батьківщина» зробить усе можливе для захисту людей, які щоденно займаються вирішенням проблем простих українців.

«І наостанок. Особисто президенту. Не передавайте «палкі привіти» мерам, не розібравшись зі своїми «велюровими» поплічниками! Не дражніть країну, яка й без того кипить від обурення Вашими подвійними стандартами. Згадайте, що замість подолати епоху бідності, Ви лише посилили її. Виходьте з ресторанів до людей! Вони розкажуть, чого їм коштували Ваші бездумна політика та примітивний піар», – закликала Юлія Тимошенко.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

«Батьківщина» йде на місцеві вибори з гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА

Докладніше

Юлія Тимошенко: Об’єднуємося заради відновлення миру в Україні

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31