Юлія Тимошенко: Через тотальну недовіру до влади потрібне її перезавантаження

Президент України Петро Порошенко вважає, що держава є його власністю.

Про це заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко у програмі з Сонею Кошкіною «Лівий берег» на «24 каналі».

«Яценюк і Порошенко взяли до рук владу після Революції гідності, конвертували це у свої якісь непомірні невідомо звідки взяті статки і вони продовжують експлуатувати країну, власне знищуючи її», – сказала вона.

На думку Тимошенко, президент Порошенко привласнив собі право «розпоряджатися країною і розпоряджатися життям людей».

«За даними соціологічного опитування, лише 3% українців повністю схвалюють діяльність Порошенка. 87% не схвалюють діяльність Верховної Ради, а роботу Кабміну не схвалюють 79%. Тобто до влади – тотальна недовіра», – зауважила лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко переконана, що з таким рівнем довіри до влади потрібне її перезавантаження.

«Якщо у високопосадовців є честь, совість, відповідальність і мораль, то, бачачи такий рівень недовіри у суспільстві, вони зобов’язані оголосити дострокові вибори для того, щоб підтвердити свій мандат довіри або дати людям перезавантажити своїх менеджерів і поставити інших керівників, яким вони у ці хвилини вірять більше», – висловила думку Голова партії.