Юлія Тимошенко: Діяти по справедливості – це головна вимога до роботи влади

Потурання окремим підприємствам на фоні загальних заборон для всіх, протягування суперечливих рішень у той час, коли люди не можуть публічно висловити незгоду, підвищення зарплати причетним до обкрадання держави чиновникам, але не медикам, які, ризикуючи власними життями, рятують людей під час пандемії – це та несправедливість української влади, яка викрилася в умовах карантину.

Таку думку висловила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко у дописі на своїй Facebook-сторінці.

«Що таке несправедливість? Це коли одні підприємці чесно закрилися на карантин, а інші працюють у тіні за хабарі. Коли каву не можна продавати у пересувній кав’ярні, але можна з вікна мережевого фаст-фуду. Коли магазину шпалер працювати не можна, а будівельному гіпермаркету – будь ласка. Коли продукти можуть продавати великі супермаркети і не можуть – фермери, які виростили огірки чи редис. Коли тисячі закритих кафе рахують збитки, а пафосні ресторани продовжують приймати ВІП-відвідувачів. Коли під час пандемії підвищують зарплату митникам, а лікарям лише обіцяють доплати. Коли в країні під тиском фактів звільняють головного податківця і митника, а на новий конкурс відводять один день – очевидно, щоб знову призначити «свого». Це все – несправедливість, велика й мала. Правда ж?» – наголосила Юлія Тимошенко.