Юлія Тимошенко добиватиметься, щоб після ухваленого урядом рішення про зниження рентної ставки на видобуток газу були знижені і тарифи на житлово-комунальні послуги для людей.

Про це вона заявила у своєму зверненні.

«У нас продовжується запекла боротьба з урядом щодо зниження необґрунтованих тарифів. Перший крок вже був зроблений. 8 мільйонів людей, які споживають природний газ без лічильників, отримали в червні вдвічі меншу платіжку за газ, ніж у травні. Це був перший крок.

Сьогодні в мене для вас також є добра інформація. Ми добилися того, що уряд оголосив зниження ренти на природний газ власного видобутку.

Це означає, що наступного сесійного тижня ми приймемо закон, який знижує ренту на український газ, і після того автоматично будуть знижені тарифи на газ, тарифи на тепло, тарифи на гарячу воду.

Це друга перемога, і я не дам уряду після зниження ренти на газ залишити тарифи для вас такими, як пропонується сьогодні. Наша боротьба продовжується, і вона буде успішною. Тарифи будуть знижені, податки з пенсій будуть зняті і, безумовно, будуть проіндексовані пенсії і заробітні плати на рівень інфляції.

Ми не допустимо, щоби сьогодні, після двох революцій, знущалися над українським народом».

 

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» готує подання до Конституційного суду щодо скасування підписаного президентом закону про гральний бізнес

Докладніше

«Кандидати в депутати не повинні потрапляти в залежність від партії» — Вадим Підберезняк

Докладніше

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31