Юлія Тимошенко: Гідна зарплата і створення робочих місць заохочуватимуть українців працювати на Батьківщині

Зупинити еміграцію українців можна лише за умови повернення віри в позитивні зміни у країні, відновлення справедливості та обрання влади, яка працюватиме для людей.

Про це Юлія Тимошенко заявила під час велелюдної зустрічі в Теребовлі на Тернопільщині.

На думку лідера «Батьківщини», до виїзду за кордон громадян штовхає не лише відсутність гідної зарплати та робочих місць, а й зневіра в майбутньому.

«Чому через два роки після Революції Гідності люди поїхали з України? Вони втратили віру в зміни в країні. Вони не вірять, що в Україні стане добре, справедливість буде відновлено, а до людей ставитимуться з повагою.  Вони не вірять в те, що припиняться рейдерство та насилля, побори та корупція», – обурено наголосила Юлія Тимошенко.

Вона із сумом констатувала, що відсутність позитивних змін в Україні особливо демотивує молодь, яка не бачить перспектив у власній державі.

«Молоді родини мають знати, що вони зможуть отримати роботу, придбати житло, дати своїм дітям сучасну освіту, попіклуватися про своїх батьків, що зможуть відчувати гідність на своїй землі», – пояснила Голова партії.

Зупинити еміграцію відчаю, на думку Юлії Тимошенко, зможе реалізація Нового курсу України, стратегічного покрокового плану побудови справедливої держави, та забезпечення добробуту кожного її громадянина.