Юлія Тимошенко: Інвестиції в освіту – це інвестиції у майбутнє

Ініційований Юлією Тимошенко та розроблений кращими фахівцями «Новий курс» пропонує розпочинати геть усі стратегічні реформи з дитсадка і з школи. Адже вливання коштів в освітні та виховні програми – це найглобальніша інвестиція у майбутнє.

“Саме там наш успіх, всі наші майбутні прориви і перемоги”, – написала лідер “Батьківщини” на своїй сторінці у Facebook.

Вона нагадала, що традиційно у перший день літа у світі (і в Україні) відзначається День дитини, або «День захисту дітей», відповідно до рішення ООН від 1949 року. Вже тоді захист прав, життя і здоров’я дітей було визнано одним з пріоритетних напрямків розвитку сучасного суспільства, додала Юлія Тимошенко.

“У нас часто ці поняття трактуються формально – як потреба захисту дитини від родинного свавілля, згубного впливу середовища чи соціальних негараздів. Втім, сучасні вимоги до захисту дітей значно ширші. Передусім ідеться про створення належних умов для всебічного розвитку дитини”, – зазначила політик.

На переконання Голови партії, дати людині від народження всі можливості для самореалізації – найвища мета.