Юлія Тимошенко: Кіборги витримали – не витримав бетон

Захист Донецького аеропорту, що тривав з вересня 2014-го по січень 2015-го року, – це та подія в історії нації та народу, яку можна назвати джерелом сили, честі, духу та волі.

Про це Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці у Facebook, вшановуючи пам’ять безсмертних українських Кіборгів.

«Ці дні стали великим подвигом Українських воїнів, які 242 дні тримали оборону проти російського агресора. Тримали навіть тоді, коли вже навіть метал і бетон аеропорту скорилися законам фізики і впали… А люди стояли, і наші хлопці трималися… Так була написана дуже важка, трагічна, але надзвичайно важлива і велична сторінка української історії», – зазначила вона.

Лідер «Батьківщини» наголосила, захисники Донецького аеропорту змінили історію і змінили саме поняття «кіборг»: «Для нас тепер це не фантастичний робот з голлівудського фільму. Для нас КІБОРГ – Незламний Воїн України. Людяніший, ніж самі люди».

«Схиляємо голови в скорботі за загиблими героями, дякуємо за те, що Україна встояла ціною їхніх життів», – підсумувала Юлія Тимошенко.