Юлія Тимошенко: Команда «Батьківщини» поверне Україні славу, про яку знав весь світ

Команда «Батьківщини» – це єдина в Україні команда, яка до останньої краплі крові та до останнього подиху служитиме нашій державі, це команда, яка може перемогти, взяти відповідальність і дати людям результат.

Про це заявила лідер партії Юлія Тимошенко, виступаючи перед учасниками 14-го з’їзду, який проходить сьогодні у Києві.

Вона порівняла свою політичну команду з альпіністами, які працюють в одній зв’язці: «Кожен робить своє, але дає шанс всій Україні. А той, хто «провалився», не себе провалив, а  практично скинув вниз всю команду і примусив терпіти наругу над  державою».

За словами парламентаря, вибори в об’єднані територіальні громади – це перший тур до перемоги на всіх інших виборах (президентських і парламентських).

Юлія Тимошенко зазначила: сьогодні проти команди «Батьківщини» Кремль і антиукраїнська влада.

«Саме тому нам потрібно об’єднатися з усіма демократичними силами і дати країні такі команди в ОТГ, які не дозволять стерти з обличчя землі половину сіл разом з інфраструктурою», – пояснила політик.

Лідер «Батьківщини» закликала показати високий клас на місцевих виборах 29 жовтня цього року та закласти основу для перемоги на президентських і парламентських виборах – «заради України, а не заради посад».

Народний депутат  також зазначила, що українська нація завжди жила почуттям свободи, почуттям свого права бути вільними – це головна ознака нашого народу.

«Сучасна українська молодь їде з країни, бо не хоче жити у рабстві, там, де принижують  людську гідність. До речі, Україна сьогодні за міжнародними оцінками займає останнє місце в рейтингу щастя і права кожної людини реалізувати себе у житті», – зазначила політик.

До того ж Юлія Тимошенко звернула увагу на те, чому обидві Революції були програні.

«А тому, що засоби масової інформації знаходяться в руках мафії, яка через них разом із силовими структурами знищує добре чесне ім’я всіх, хто може стати за Україну і підняти її. Вони вбивають не фізично, а морально. І вбивають сутність тих лідерів, які можуть очолити рухи на відродження нашої держави», – сказала вона.

Лідер партії закликала учасників з’їзду донести кожне слово правди до людей, «щоб всі знали: врятувати країну можна одним чином – не пропустивши знову мафію до влади».

Окрім того, парламентар повідомила, що влада «викохує» нового кандидата у президенти, під якого підведені всі олігархічні гроші.

«Вам готують нову «політичну мавпочку», нове обличчя. Потім за його спиною стоятиме та сама непорушна і непохитна кланова система, яка вкотре намагатиметься обманути українську націю і привести до влади свого ставленика. Не дайте їм це зробити! Я знаю, що ми в силах цьому протистояти!» – наголосила  голова  «Батьківщини».

Насамкінець Юлія Тимошенко заявила, що сьогодні з’їзд проходить у незвичному режимі: кожен має відчути величезну команду «Батьківщини».

«Ми не обмежили учасників з’їзду стінами, ми сьогодні на площах, на майданах, у скверах і парках по всій країні», – сказала вона і закликала всіх присутніх усвідомити свою персональну відповідальність.

На її переконання, лише разом можна змінити ситуацію в Україні, починаючи з виборів до об’єднаних територіальних громад, потім на президентських і парламентських, де «Батьківщина» разом з іншими демократичними силами має отримати таке потужне представництво, щоб раз і назавжди закрити всі історії невдач і відкрити дорогу для справжніх вагомих історичних перемог.

«Ми повернемо Україні ту славу, яку ми завжди мали, яку знав весь світ. Сьогодні всі нові технологічні революції живуть, зокрема, відкриттями і надбаннями українських вчених. Ми все це з вами повернемо. Ми будемо сильними і переможемо! Слава Україні» – завершила Юлія Тимошенко.