Юлія Тимошенко: Мегакорупційну оборудку з так званою абонплатою на газ має розслідувати НАБУ

НАБУ повинне розслідувати мегакорупційну схему щодо встановлення так званої абонплати на газ.

Про це сьогодні заявила лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час свого виступу з парламентської трибуни.

«Ми вважаємо, що треба передати усі документи в НАБУ стосовно цієї оборудки і подивитися, наскільки ця структура насправді є органом по боротьбі з корупцією», – наголосила політик.

На думку Тимошенко, вартість цієї мегакорупційної схеми з абонплатою – приблизно мільярд доларів.

Скасування так званої абонплати за газ Юлія Тимошенко називає перемогою народу, який «піднявся проти президента, проти кланів, які його оточують», і свідченням того, що люди в змозі зупиняти незаконні дії влади.

Політик також нагадала, що 106 місцевих рад відреагували на пропозицію партії «Батьківщина» і провели спеціальні позачергові засідання, на яких були ухвалені звернення до президента щодо необхідності скасування цього корупційного побору з людей.

«Стало очевидним, що керівник НКРЕКП – маріонетка. Йому президент дав вказівку і він це корупційне рішення скасував», – зауважила лідер «Батьківщини».

Окрім цього, Юлія Тимошенко зауважила, що влада запланувала нову корупційну оборудку та готується до введення продажу сільськогосподарської землі.

Народний депутат запевнила, що «Батьківщина» захищатиме українську землю. І вже 19 квітня відбудуться збори кількох тисяч представників ініціативної групи з проведення Всеукраїнського референдуму щодо заборони продажу землі.

Планується також забезпечити зібрання 3 млн. підписів за референдум.

«Треба у народу запитати: чи хоче він продавати українську землю? Ми разом зупинили аферу з абонплатою на газ і так само на базі Всеукраїнського референдуму треба зупинити мегакорупційну оборудку з розпродажу сільськогосподарської землі. Народ має силу, має вплив і може зупиняти і президента, і його кланове оточення. Сили є! Будемо боротися!» – підсумувала Юлія Тимошенко.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» – єдина команда, яка розробила цілісну, ефективну, всеохопну програму, щоб підняти Україну на інший рівень життя

Докладніше

Партія «Батьківщина» вимагає звіту уряду про ситуацію у сфері ЖКГ і пропонує свій план наведення ладу в галузі.

Докладніше

Дорогі первомайці!

Докладніше
Календар новин
Вересень2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30