Юлія Тимошенко: Ми готові дати результат для людей вже у перші 100 днів

Команда «Батьківщини» бере участь в парламентських виборах, адже вона має що запропонувати країні для справжніх змін і може реалізувати серйозні перетворення впродовж перших 100 днів.

Про це Юлія Тимошенко заявила під час ток-шоу «Пульс» на телеканалі «112 Україна».

За її словами, «Батьківщина» бореться наразі за право втілити в життя Новий курс – стратегію відродження та розвитку України, над яким вона разом із кращими фахівцями працювала впродовж 5 років.

Голова партії зауважила, що, на жаль, зараз багато дискусій ведеться навколо посад і немає дискусій про те, що і як робити в перші 100 днів після парламентських виборів.

«Ми хочемо розпочати таку дискусію. Для людей важливо, що відбудеться навіть в перший тиждень після виборів. Давайте про це говорити, що ми робитимемо в перші дні, як ми діятимемо», – наголосила вона.

Юлія Тимошенко переконана, сьогодні важливо всім, хто хоче змін у країні, згуртуватись і діяти в новій коаліції дій.

«Завдання нового президента – всіх об’єднати. Потрібні не амбіції, а максимальна консолідація, адже виклики такого масштабу, що, можливо, нові команди до кінця їх не усвідомлюють. Треба піднімати країну. І ми готові стати поруч і можемо запропонувати рецепти. А далі – президенту ухвалювати рішення, але самотужки йому важко буде боротися проти старої системи, яка 28 років обростала корупційними інтересами», – підсумувала вона.