Юлія Тимошенко: Ми готові долучитися до спільної роботи в інтересах громадян

«Батьківщина» підтримає закони, необхідні для захисту українців і зменшення боргового тягаря країни. Єдина умова – вони мають відповідати національним інтересам. Про розпродаж землі не може бути й мови.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі програми «Свобода слова на ICTV».

«Я одразу кажу, що ми не погодимося на отримання кредитів за умови позбавлення українців стратегічної власності. Не можна сьогодні під шумок епідемії коронавірусу віддати за безцінь нашу землю. Ми вам просто цього не дозволимо», – зауважила лідер партії.

Водночас, за словами Юлії Тимошенко, «Батьківщина» може проголосувати за інші пропозиції, які зміцнюватимуть вітчизняну економіку в умовах кризи, дозволятимуть країні отримати міжнародні фінансові ресурси та реструктуризувати накопичені попередніми урядами державні борги. Сьогодні треба вивільнити гроші, що йдуть іноземним позичальникам, для потреб власної економіки – пояснила лідер «Батьківщини».

«Ми не бачили ще урядовий законопроєкт про банки, його поки не існує взагалі. Ми подивимося на цей законопроєкт. Якщо там не буде речей, які руйнують українську банківську систему, то ми безумовно підтримаємо все. А от землю – не чіпайте!» – резюмувала Юлія Тимошенко.