Юлія Тимошенко: Ми маємо протистояти руйнівним реформам влади

«Батьківщина» не голосуватиме за медичну та пенсійну реформи, які влада найближчим часом збирається «проштовхнути», бо справжня їхня мета – зменшення кількості українців.

Про це лідер партії Юлія Тимошенко заявила в інтерв’ю телеканалу «Інтер».

«У кулуарах, застосовуючи всі сили тиску, репресії, а іноді і «пряники», почали проштовхувати так звані реформи. Ми будемо дуже радикально проти цього виступати», – наголосила вона.

Парламентар пояснила, що йдеться про «реформу» правосуддя, мета якої – повне підпорядкування судової системи владі Президента України, медичну реформу, яка позбавить щонайменше 60% українців можливості лікуватися, пенсійну реформу, яка позбавить майбутніх пенсіонерів права вийти на пенсію через вимоги щодо 35 років пенсійного стажу та скорочення коефіцієнту нарахування пенсій.

«Говорячи про новий політичний сезон, скажу, що наразі розпочався масштабний наступ на людей. «Реформи» влади спрямовані на скорочення кількості українців. Відбувається геноцид нації – ось, як називаються ці реформи насправді. Наша команда стоїть радикально проти цих реформ і ми не маємо права допустити, щоб влада забивала останні цвяхи в життя українців», – зазначила політик.

Занепокоєння лідера партії також викликають параметри проекту державного бюджету на наступний рік, нещодавно презентованого урядом Володимира Гройсмана, а особливо, курс долара, який становитиме майже 30 гривень.

«Вони послаблюватимуть, знову знекровлюватимуть гривню. Це означає, що рівень життя людей буде знижуватися і надалі, а також продовжиться інфляція. Якщо ми  разом з народом не зупинимо цю владу – президента, уряд, Нацбанк – вона продовжуватиме знищувати життя кожного українця. Саме тому сьогодні як ніколи важлива консолідація та координація між опозиційними проєвропейськими та демократичними політичними командами», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31