Юлія Тимошенко: Ми мусимо стати на захист землі

Народ має вийти на вулиці захищати землю, інакше «земельна реформа» влади перетвориться на виселення українців із власної держави.

На цьому наголосила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час парламентських слухань щодо розпродажу землі.

«Нас сьогодні як країну зачищають. Або повстанемо та збережемося, або самі будемо винні. Не допустіть здачі України!» – закликала Голова партії.

На думку Юлії Тимошенко, ухвалені президентською монобільшістю в турборежимі земельні закони матимуть катастрофічні наслідки. Вони загрожують національній безпеці та суверенітету.

Політик перерахувала ризики, які криються у трьох законах, що були протягнуті «слугами народу» у першому читанні.

«Це не закони, а план виселення українців із їхньої землі. Вони дозволяють купувати наші чорноземи іноземним корпораціям, вбивають фермерство, дозволяють пускати з молотка навіть найцінніші землі. Наші аграрії не зможуть конкурувати на аукціонах із міжнародними корпораціями», – обурилася Юлія Тимошенко.

Голова партії закликала українців об’єднатися, аби не допустити реалізації антинародного плану влади і позбавити людей найціннішого.

«Ми всі – український народ, і нас можуть розділити тільки штучно, обманом та маніпуляцією. Якщо ми всі разом не зрозуміємо, що з нами роблять і як цьому опиратися, це буде означати, що ми поставимо і себе, і всю Україну під ризик», – резюмувала Юлія Тимошенко.