Юлія Тимошенко: Ми об’єдналися заради створення альтернативи розвитку країни

Завданням об’єднання команд партії «Батьківщина» та громадської організації «Антикорупційний рух» є повернення України на ефективний шлях розвитку. Про це заявила Юлія Тимошенко, презентуючи власну Програму дій.

«Цілі об’єднання викладені в Заклику до суспільства. Це об’єднання наших команд і спільна робота однією командою в політиці, з громадянським суспільством, у напрямках, спрямованих на те, щоб повернути Україну на логічний, зрозумілий, гармонійний та ефективний шлях розвитку», – наголосила лідер «Батьківщини».

Вона також зазначила, що команди готові єднатися з громадськістю, яка хоче створити альтернативу сьогоднішній ситуації в країні.

«Сьогодні наше завдання разом з усіма українцями, які розуміють, що відбувається і хочуть боротися, – створити альтернативу. Альтернативу чітку, на базі синергії українського суспільства та добитися перемоги України. Ось єдиний план! Запасних планів не існує, так само як і запасних аеродромів!» – сказала Юлія Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» впевнена, що єднання буде переможним і «Україна встане на ноги».

Вона також заявила, що «Батьківщина» разом з «Антикорупційним рухом» має намір довести до суду матеріали справ щодо мільярдної корупції попередньої влади, які були зібрані командою Валентина Наливайченка, але не розслідувані через небажання влади боротися з корупцією та відставку Валентина Наливайченка з посади Голови СБУ.

«Позиція Валентина Наливайченка зрозуміла, фундаментальна, чесна. Він не пішов ні на які вибори, він очолив громадський рух і хоче добитися, щоб до суду були доведені хоча б ті матеріали, які він зібрав особисто з власною командою, і щоб винні за мільярдні корупційні оборудки були притягнуті до відповідальності. Ми хочемо йому в цьому допомогти і він саме так бачить разом із командою нашу спільну стратегію»,- зазначила політик.

Зі свого боку голова «Антикорупційного руху» заявив, що «Батьківщина» є тією політичною силою, яка «ніколи не була задіяна в корупції», що її фракція в парламенті – це «бійці, які ніколи не зраджували», а Юлія Тимошенко – сильний політичний діяч, «яка з відкритим обличчям пішла в бій з режимом Януковича, не втекла з країни, не змінила громадянство, а прийняла бій тут, на нашій землі».

«Для нас, для громадянського суспільства, громадської організації головна мета – об’єднуватися з громадськими структурами, ставати сильнішими і бути справжніми партнерами за конкретну програму дій, яку ми озвучили»,- наголосив Валентин Наливайченко.

Він закликав усіх, хто здатний боротися за Україну, об’єднуватися разом з «Батьківщиною» та «Антикорупційним рухом».

«Ми будемо по всій Україні. Ми до кожного приїдемо і не як «гастролюючий цирк», а  приїдемо з конкретною роботою, з конкретними акціями, з конкретними вимогами. З кожним активістом, який є з нами. Команда Юлії Володимирівни, яка є в парламенті, – це ті бійці, які дійсно не зраджували. І ми, громадянське суспільство, віримо, що з ними разом можна боротися за країну!» – підсумував Валентин Наливайченко.

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко та голова громадської організації «Антикорупційний рух В. Наливайченка» Валентин Наливайченко виголосили спільний Заклик до нації.

У ньому вони наголосили: якщо не буде нового уряду, необхідно провести дострокові парламентські вибори одночасно з референдумом про необхідність ухвалення нової Конституції України.

За пропозицією Юлії Тимошенко та Валентина Наливайченка, новий Основний Закон країни має розробити суспільство, об’єднавшись у Громадську Національну Асамблею.

Лідер партії «Батьківщина» та голова ГО «Антикорупційний рух» переконані, що корупція та неефективне управління настільки зруйнували державу, що виправити ситуацію можна тільки повністю перезавантаживши країну.