Юлія Тимошенко: Ми вимагаємо референдум!

Пропрезидентська монобільшість, протягуючи антинародний закон щодо розпродажу землі, намагається продати українські сільськогосподарські угіддя іноземним аферистам.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час виступу у Верховній Раді.

«Те, що зараз відбувається, не має нічого спільного з парламентаризмом. В залі – жодного представника аграрних асоціацій та профспілок. На балкони загнали помічників «слуг народу» і навіть заблокували вхід до парламенту людям, які були депутатами Верховної Ради попередніх скликань і які хотіли бути присутніми на цьому «шоу». Влада за спиною парламенту давно вирішила, що земля буде продаватися, і володітимуть нею іноземні банки», – обурилася Юлія Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» наголосила, що лише на референдумі можна вирішувати долю української землі, яку Зе-команда сьогодні нахабно хоче пустити з молотка.

«Тільки всенародний референдум може вирішити, що робити з землею. Все інше – профанація та обман України. І я прошу негайно це припинити!» – закликала Юлія Тимошенко.