Юлія Тимошенко: Місцеві вибори – це унікальний шанс змінити країну

Вибори до місцевих органів влади, які відбудуться 25 жовтня цього року, – це унікальний шанс змінити країну.

«Це унікальна можливість законно, конституційно, демократично поміняти цілком всю владу на місцях. І щоб уряд не міг думати, що в нього в місцевих органах влади все нормально, і він зможе далі продовжувати таку політику», – сказала вона.

Юлія Тимошенко також закликала українців бути обережними, «не ловитися на той самий й гачок і знову не наступати на ті самі українські граблі».

«Буде дуже погано, якщо як завжди під дією реклами, хабарів, гречки, ще якихось систем переконання людей на цих виборах знову прийдуть до влади ті самі клани, які прийшли на всіх останніх виборах», – застерігає політик.

На запитання, що потрібно зробити, щоб змінити економічну ситуацію в країні, лідер «Батьківщини» відповіла: «Для цього треба політичну волю мати. Для цього потрібно відповідальність за країну відчувати. А сьогодні, на жаль, лише хаос, безвідповідальність і хабарництво».

Голова партії також окреслила, який, на її думку, є вихід із ситуації.

«По перше, вихід в тому, щоб народ поставив досить радикально питання перед урядом. Тому що насправді сьогодні всі питання, які боляче б’ють по людях, вони генеруються і впроваджуються в уряді».

Тимошенко вважає, що в такому випадку «уряду треба ставити ультиматум: або він змінює свою позицію, або цей уряд мусить йти й поступитися дороою тим людям, які готові це робити: сильним, молодим, некорумпованим фахівцям».

«Я переконана, що все в України буде добре. Важливо, щоб з вас все починалося», – звернулася до людей Юлія Тимошенко.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

У Первомайську «батьківщинівці» влаштували свято для дітей

Докладніше

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31