Юлія Тимошенко: Міжнародний фестиваль «Назустріч мрії» став країною щасливих дітей

10-ий Міжнародний благодійний фестиваль «Назустріч мрії» завершився великими перемогами маленьких українців. Переможцями фестивалю стали понад 200 дітей, які отримали подарунки та нагороди в номінаціях вокал, хореографічне мистецтво та оригінальний жанр.

Миру на землі і великих перемог побажала учасникам конкурсу лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко, під патронатом якої вже 10 років проходить цей захід.

Про це Юлія Тимошенко заявила під час сьогоднішнього нагородження учасників у Києві.

«Я хочу вам побажати, щоб ви не боялись мріяти і завжди боролись за свої мрії. Як сказав один з великих політиків: «Ніколи, ніколи і ніколи не здавайтесь!». Цього і я вам бажаю: ідіть тільки вперед і перемагайте», – наголосила ідейний натхненних благодійного конкурсу.

На думку Юлії Тимошенко, за останні 10 років фестиваль «Назустріч мрії» став справжньою родиною, де є свої батьки і діти, є свої успіхи і досягнення.

Вона також пригадала, як під час одного з перших конкурсів, який проводився ще на Співочому полі, раптово пішла злива.

«Я пам’ятаю, як всі учасники обнялись, пригорнули один одного, намагаючись захистити від дощу друзів. Це було так зворушливо. Минуло 10 років – і подивіться тепер, яка у нас велика родина!» – додала вона.

Підбиваючи підсумки 10-річчя конкурсу, політик зазначила, що через нього пройшли сотні юних виконавців, багато з них на цій сцені отримали путівку в життя.

«Ви знаєте, що я відчуваю? Велику гордість і щастя, що у нас є такі талановиті діти. Сьогодні до цього почуття додався також і біль, коли переможець з Донецька співав про війну на Донбасі. Нам не потрібна війна, не потрібно жодної сльози. Нам потрібен мир і щастя дітей, їхні посмішки і перемоги. Бо країна щасливих дітей – це країна, яка відбулася», – сказала лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко також подякувала організаторам, журі та зірковим учасникам фестивалю за їхню волонтерську роботу, вкладену в щастя маленьких дітей. Адже зі сцени фінального етапу сьогодні звучали виступи  Олександра Пономарьова, Аркадія Войтюка, Аріни Домскі, Марти Адамчук, Наталки Карпи, Світлани Тарабарової, групи «Клей Угрюмого» та багато інших зірок, які співали не за гонорари.

«Усі партнери, члени журі, виконавці, зірки естради підставили плече благодійному фестивалю, щоб вести дорогою наших дітей до перемог», – додала вона.

Лідер «Батьківщини» також закликала відвідувати подібні заходи інших політиків.

«Політики мусять відвідувати такі дитячі фестивалі, щоб побачити ці щасливі дитячі очі. Якщо політики не люблять людей, не служать їм, а навпаки – нищать їхнє життя, такі політики Україні непотрібні!» – наголосила депутат.

Нагадаємо, Міжнародний благодійний фестиваль «Назустріч мрії» – перший в Україні благодійний творчий конкурс для дітей соціально незахищених категорій.

Організатори фестивалю: Асоціація МВГО «Соціальний захист» на чолі з Президентом – Євгенією Тимошенко, МГО «Назустріч мрії», МБО «Погляд».

Члени журі фестивалю: Андріс Капіньш (голова журі), Даша Малахова, Аріна Домскі, Марта Адамчук, Олександр Лещенко, Євген Хмара, Микола Кобзов, Катерина Трішина, Олена Гончарук, Анжела Тютерева, Анна Клюшниченко.

Цьогоріч гран-прі виборола Міщенко Аделіна, яка виступала у номінації «вокал» і представляла Житомирський Центр творчості дітей і молоді.

Спеціальний приз фестивалю «Назустріч мрії» – поїздка на фестиваль «Слов’янський вінець» у Болгарії та поїздка в Одесу до моря на 13 днів.

Окрім концерту, гостей розважали феєричними постановками селебріті і талановитих дітей, яскравою фотозоною від LoraShen, дитячою анімацією від KidsWill – Аrt-Фабрика, танцювальним шоу від київської школи Алли Духової «Todes», захоплюючими номерами від артистів цирку «Кобзов», а також смаколиками від «Ласки».