Юлія Тимошенко направила запити до держструктур для перевірки обґрунтованості комунальних тарифів

Юлія Тимошенко продовжує вивчати питання обґрунтованості підвищення цін та тарифів на житлово-комунальні послуги.

З цією метою лідер «Батьківщини» направила відповідні депутатські звернення Прем’єр-міністру України, голові правління НАК «Нафтогаз України», президенту ДП «НАЕК «Енергоатом», постійному представнику МВФ в Україні, в.о. Голови Нацкомісії з державного регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Звернення також направлені віце-прем’єру – міністру регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, заступнику Голови Державної фінансової інспекції, міністру енергетики та вугільної промисловості, директору ДП «Енергоринок», а також міністру економічного розвитку та торгівлі.

На думку Ю.Тимошенко, нові тарифи на послуги ЖКГ є ринково необґрунтованими і необ’єктивними, та водночас непосильними для сімейних бюджетів українських громадян.