Юлія Тимошенко: Насамперед знизимо тарифи і спрямуємо на потреби громадян український газ

Ціни на газ для населення будуть зменшені двічі одразу після виборів.

Про Юлія Тимошенко заявила під час розмови з людьми на ринку в Чернігові.

Одночасно до парламенту буде поданий закон, який, за її словами, передбачатиме три головних пункти. «По-перше, на потреби людей спрямовується український газ. По-друге, ми передбачаємо, що прибуток для тих, хто видобуває газ, – не більше 30%. Це одразу поставить ціну на місце. По-третє, буде визначений термін, за який спеціальний орган повинен перерахувати ціну», – розповіла лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко наголосила, що це буде перший закон, який вона внесе до парламенту, і висловила впевненість, що народні обранці не зможуть не підтримати відновлення справедливості, на яке вже давно чекають громадяни.

Наступним кроком після зниження цін буде заборона на зростання тарифів – подібно до того, як це зробила сусідня Румунія, «заморозивши» тарифи до 2022 року, повідомила лідер «Батьківщини».

«Це першочергові дії, які я планую зробити. Між президентськими та парламентськими виборами – всього півроку. Якщо я як президент цього не зроблю, ви просто не проголосуєте за нас на парламентських виборах. Але я це обов’язково зроблю!» – запевнила вона.

Лідер «Батьківщини» побувала на ринку під час своєї поїздки Чернігівщиною, щоб поспілкуватися з людьми. Юлія Тимошенко придбала вишиванку для онучки Єви та зятя.