Юлія Тимошенко: Підтримка підприємництва – пріоритет Нового курсу

Юлія Тимошенко привітала підприємців із професійним святом.

Підприємці – це золотий запас країни, а не джерело для постійного і нерозумного вибивання коштів, написала на своїй сторінці у Фейсбук лідер «Батьківщини».

«Саме ви сьогодні тримаєте на собі економіку країни, як Атлант небо на власних плечах. Саме ви створюєте та утримуєте робочі місця. Не дивлячись на потужний податковий тиск, відсутність вільного доступу до кредитування та інвестицій, відсутність справедливої конкуренції та постійний острах втратити бізнес», – йдеться у привітанні.

Лідер «Батьківщини» подякувала підприємцям за те, що навіть за абсолютно несприятливих для ведення бізнесу умов вони забезпечують фінансування ключових державних видатків – армії, медицини, освіти, будівництва доріг та створення інфраструктури. А у найскладніші для України дні стали першими волонтерами та добровольцями.

«Я бачу і знаю про ваші проблеми та інтереси. Вільна і справедлива конкуренція, збалансована чесна податкова система, вільний доступ до позикових коштів та абсолютна повага до приватної власності, і зрештою – побудова повноцінного, вільного громадянського суспільства. Це – ваші побажання і моє (як політика) завдання, яке треба виконати невідкладно», – написала Юлія Тимошенко.

Вирішення проблем підприємництва Тимошенко назвала пріоритетним завданням Нового економічного курсу, до розробки якого вона закликала долучитися усіх бажаючих.

Неможливо побудувати сучасну, заможну, сильну і демократичну країну, не враховуючи інтересів підприємців, вважає політик.

Нагадаємо, що форум, присвячений обговоренню Нового економічного курсу відбудеться 18 вересня.