Юлія Тимошенко подала документи до ЦВК

Юлія Тимошенко разом з командою подала до Центральної виборчої комісії документи для реєстрації кандидатом на пост Президента.

Лідер «Батьківщини» заявила, що вже готовий календарний план реалізації Нового курсу – розробленої кращими фахівцями стратегії відродження країни, яку буде втілено без зволікань.

«З першого дня будуть здійснюватися ті необхідні дії, які десятиліттями чекає Україна. Я точно знаю, що наш намічений план принесе бажаний результат. Я в це вірю і дуже вірю в Україну», – сказала Юлія Тимошенко в інтерв’ю журналістам у Центрвиборчкомі.

Голова партії нагадала, що впродовж кількох останніх років особисто збирала «інтелектуальних, талановитих, сильних, патріотичних людей, науковців, представників громадянського суспільства, правознавців, візіонерів – для того, щоб мати можливість створити правильний шлях і правильний курс України».

«Це унікальний інтелектуальний продукт, який розробили самі українці. Це план, який покроково накреслив шлях до перемоги» , – запевнила Юлія Тимошенко.

Вона звернулася до українців із закликом не згаяти шансу, який зараз дається нашій державі.

«В України час від часу виникає шанс – покінчити з хаосом і корупцією, піднятися з руїн. Такі шанси людям дають на революціях і на президентських виборах. Зараз знову такі можливості відкриваються, і від кожної людини в країні залежить, чи цей шанс буде цього разу реалізований позитивно», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, 22 січня в рамках Форуму єднання, що відбувся у Києві, з’їзд партії «Батьківщина» висунув Юлію Тимошенко кандидатом на пост Президента України.