Юлія Тимошенко: Порошенко дав команду завадити «Батьківщині» провести з’їзд партії

Юлія Тимошенко висловила обурення тим, що державне підприємство «Український дім» відмовило «Батьківщині» у проведенні з’їзду за два дні до запланованого заходу.

Про це сьогодні заявила лідер партії з парламентської трибуни.

«Учора ввечері президент Петро Порошенко дав команду просто вигнати «Батьківщину» з «Українського дому», де 15 листопада мав проходити з’їзд партії. Таке рішення мотивували тим, що є важливіші заходи, які потрібно там проводити», – повідомила вона.

За словами політика, підготовка до цього з’їзду відбувалась заздалегідь, зокрема був укладений відповідний договір про оренду приміщення та здійснені відповідні платежі.

Юлія Тимошенко переконана, подібна ситуація – це не питання з’їзду і не питання окремої партії, «це питання повернення до традицій Януковича».

«Сьогодні країною править новий Янукович! «Батьківщину» викинули з «Українського дому», щоб не дати провести з’їзд. Так само сьогодні викидають фермерів з їхніх земель, викидають людей з їхніх квартир, коли вони не платять непосильні тарифи. Так само сьогодні проти середнього класу порушують кримінальні справи та проводять обшуки, якщо підприємці не йдуть в партію президента. Це страшно!» – наголосила лідер «Батьківщини».