Юлія Тимошенко: Президентська більшість мусить почути людей

Юлія Тимошенко озвучила вимоги аграріїв, які вийшли під Верховну Раду, аби захистити землю, та закликала депутатів дослухатися до думки людей.

На цьому Голова партії «Батьківщина» наголосила під час виступу з трибуни Верховної Ради.

«Зараз під стінами парламенту зібралися тисячі малих фермерів і сільгосптоваровиробників. Вони приїхали з усієї країни, разом зі своєю технікою, зі своїми командами, з працівниками та з тими, хто має паї. У них сьогодні є абсолютно чітке уявлення, що парламент та президент їх не чують. Я прошу всіх депутатів, якщо ви представляєте людей, – вийдіть до аграріїв, поговоріть з ними і дійте в інтересах народу», – зазначила Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко озвучила вимоги аграріїв, представників громадських організацій та профспілок, які сьогодні вийшли під стіни парламенту: зняти з розгляду земельні закони, продовжити мораторій на продаж сільськогосподарської землі та негайно провести всеукраїнський референдум.

«Українські аграрії не здадуться так просто. Вони будуть приїжджати сюди десятками тисяч, дивитися вам в очі та питати, чи давали вони вам право продавати українську землю, коли голосували за вас», – резюмувала Юлія Тимошенко.