Юлія Тимошенко: Прикриваючись патріотичною риторикою, Порошенко торгує з країною-агресором

Президент України Петро Порошенко веде потужну приватну торгівлю з країною-агресором, прикриваючи свій бізнес патріотичною риторикою.

Про це із посиланням на розслідування журналістів заявила Юлія Тимошенко на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та комітетів парламенту.

Вона зазначила, що наразі стрімко зростає торгівля з країною-агресором, як імпорт так і експорт.

«Президент України Порошенко веде потужну приватну торгівлю з країною-агресором: нафтопродуктами, скрапленим газом тощо», – звернула увагу лідер «Батьківщини».

За її словами, початок передвиборчої кампанії ознаменувався з боку чинного президента порожньою патріотичною риторикою: «Саме зараз, перед виборами, почали говорити про скасування договору про дружбу з Росією, про що мовчали 4,5 роки».

Юлія Тимошенко нагадала, що «Батьківщина» ще у 2015 році внесла до парламенту відповідний законопроект: «Просто поставте і проголосуйте. І крапка».

Бажанням Порошенка прикрити корупцію вона назвала і ідею внесення до Конституції стратегічного курсу на ЄС та НАТО.

«Чому 4,5 роки не включали до проекту про зміни до Конституції незмінний стратегічний вибір України щодо членства в ЄС та НАТО? Якщо ви такі патріоти – припиніть постачати із заводів президента на армію втричі дорожче нікчемні поставки», – обурилася Юлія Тимошенко і додала, що про стратегічний курс почали говорити перед виборами, прикриваючи величезну корупцію.