Юлія Тимошенко привітала новообраного Президента Європарламенту

Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко привітала Антоніо Таяні з його обранням на посаду Президента Європейського Парламенту.

«Я дуже рада висловити щирі вітання з нагоди Твого обрання Президентом Європейського Парламенту. Бажаю Тобі успіху у здійсненні своїх нових повноважень», – наголосила політик.

Тимошенко також відзначила: «Той факт, що ми маємо таких надійних друзів в Європі, допомагає Україні вірити у своє майбутнє як незалежної суверенної держави з європейською перспективою. Я впевнена, що Ти та увесь Європейський Парламент підтримують ухвалення остаточного рішення щодо надання Україні безвізового режиму з ЄС».

Лідер «Батьківщини» зауважила, що у неї збереглися теплі спогади про зустрічі з Антоніо Таяні. Вона зазначила, що очікує «на продовження спільної роботи у зміцненні демократії та спільних цінностей заради Європейського Союзу та України».

Окрім того, у листі до новообраного Президента Європарламенту Юлія Тимошенко з приємністю написала, що їхні політичні сили належать до однієї впливової родини політичних партій – Європейської народної партії, та висловила сподівання на зустріч найближчим часом.