Юлія Тимошенко привітала українців з Різдвом Христовим

Дорогі друзі! Від усього серця вітаю Вас зі світлим Різдвом Христовим!

Здавна в Україні Різдво є одним з найкрасивіших та найшанованіших свят.

Добра господиня в цей величний день намагалася прикрасити стіл найкращим та найсмачніше приготувати «12 страв». Усі люди прагнули до світлої щирості, діти ходили по хатах колядувати, навколо співали щедрівки. Зрештою, саме з Різдва родом велика частина нашого фольклору і весь наш Гоголь…

Водночас Різдво – це не просто «день народження Бога». Так само як і Святий вечір – не просто вечеря з кутею.

Це унікальна нагода згадати про необхідність бути єдними і поважати одне одного.

Адже саме цього нам сьогодні так не вистачає і коли ж, як не тепер, ми мусимо замислитись над власною долею та скоригувати наші дороговкази.

Бог вчить, що добро та віра – в кожному з нас. Це не абстрактні поняття, що існують десь самі по собі. Вони присутні безпосередньо в людині від самих витоків. А тому маємо дістати їх з довгих шухляд, струсити пил, оновити наші вроджені чесноти. Припинити взаємопоборювання, забути про обопільні претензії, пробачити ближнього свого.

Просто сьогодні увечері, не відкладаючи на майбутнє, скажіть рідним і близьким найкращі слова подяки, любові та дружби. Обніміться, потисніть руки друзям. Шануйте та підтримуйте одне одного – в цьому вищий сенс Людини.

Кажучи: «Христос рождається!» – ми перероджуємося й самі. Сьогодні саме такий шанс і саме такий день. Можливість стати краще, тим самим зробивши більш гідним та щасливим своє життя.

Я бажаю Вам добра та достатку в родинах, успіху в добрих справах, затишку, поваги, дружби та любові!

Смачної куті, Божої Ласки!

У нас все буде добре!