Юлія Тимошенко проголосувала на виборах: Весна переможе!

31 березня, у день виборів Президента України, Юлія Тимошенко разом із чоловіком Олександром віддала свій голос на виборчій дільниці у київському ліцеї «Поділ».

«Сьогодні Україна перевела годинники вперед, на весняний час. І я вірю, що так само ми робимо крок вперед до успішної, квітучої, європейської України. Я вірю, що сьогодні починається новий історичний поступ нашої країни до миру, до процвітання, до щастя кожної людини. Я знаю, що ми з вами маємо шанс все змінити», – зазначила лідер «Батьківщини».

За її словами, останні 5 років наша держава знаходиться в бідності та корупції, «але крапку сьогодні поставить кожен українець».

«Україна буде мирною, успішною, європейською державою. Весна переможе!» – наголосила вона.

Чоловік Юлії Тимошенко Олександр також зауважив, що вчора у Словаччині вперше в історії країни президентом стала жінка.

«Вона – друг України та борець з корупцією. Я переконаний, що в нашій країні буде так само», – заявив він.