Юлія Тимошенко: Революція Гідності ще не завершена

У рамках робочого візиту до США Юлія Тимошенко провела зустріч із студентами Гарвардського університету.

Голова партії «Батьківщина» розповіла про ситуацію в Україні, вражаючу боротьбу українців під час Революції Гідності, наш мужній супротив агресії Росії та хід проведення реформ в Україні.

Вона також відповіла на численні запитання студентів.

«Те,  як боролися українці, є вражаючим. Але Революція Гідності ще не завершена. На кону незалежність судової гілки влади, демократичний контроль над правоохоронними органами та викорінення корупції. Політики повинні припинити безсоромно збагачуватися, як вони робили у минулому. Тільки тоді головні вимоги Євромайдану будуть виконані. Тільки тоді люди дійсно будуть жити гідно і зможуть сказати, що їхня Революція Гідності перемогла», – сказала Юлія Тимошенко.

У зустрічі також взяв участь заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря.

Нагадаємо, що Гарвардський університет — це приватний університет в Кембриджі, Массачусетс. Заснований в 1636 році, Гарвард — найдавніший чинний вищий навчальний заклад у США. Цей університет  вважають одним із найкращих у світі.