Юлія Тимошенко: Справа Семочка – черговий доказ фальшивого патріотизму Порошенка

Доведення наявності російського громадянства в родичів першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка – ще одне підтвердження фальшивого, спотвореного «патріотизму» сучасної влади.

Про це Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці у Facebook.

«Всупереч клятвенним запевненням влади, що Семочко – патріот, професіонал і одна з найпорядніших людей у цілому світі, зрештою з’ясовується, що найближчі родичі цього діяча таки з російськими паспортами. Тобто – з російським громадянством, набутим в той час, коли твоя країна веде війну з ворогом, з тією самою Росією. Феноменально!» – обурилася вона.

Лідер «Батьківщини» звернула увагу на те, що йдеться не про пересічного чиновника, а про людину, яка безпосередньо причетна до питань вищої державної безпеки України.

«Біда української державної політики в тому, що у нас завжди особиста відданість політичної челяді цінніша за честь та совість. Тому влада захищатиме будь-яку мерзоту, якщо вона вірно служить «родині». Це – основа державної корупції», – прикро констатувала Голова партії.

Чинна влада в особі президента Порошенка, зазначає Юлія Тимошенко, лише на словах несамовито любить Україну, б’є себе в груди, пафосно кланяється на парадах, а насправді – шкодить державі, не поважає її та не дбає про неї.

«Для них держава – це бізнес», – наголосила лідер «Батьківщини».

З огляду на скандал з російським громадянством родини Семочка, Юлія Тимошенко порадила президенту зняти з рекламних бордів будь-які згадки про армію.

«Не ганьбіть Українське Військо! Та й «віру з мовою» теж краще зняти. Хай лишиться тільки оте: «Ми йдемо своїм шляхом». Своїм шляхом і йдіть – шляхом безчестя та ганьби», – підсумувала вона.