Юлія Тимошенко: Тільки системні зміни дадуть результат

Після президентських виборів перед Україною відкрилося вікно можливостей, які ми маємо використати для справді системних змін. І лише такі зміни дадуть результат.

Про це Юлія Тимошенко сказала на засіданні Національного форуму «Трансформація України».

За її словами, імітація змін, поверхневий, ситуативний підхід замість системної роботи може лише вбити довіру людей.

«Сьогодні функція нового президента – стати генератором спільної роботи для реальних змін у країні. Він, можливо, немає достатньо досвіду, але є всі можливості зібрати кращі інтелектуальні сили, які мають досвід та бажання, і створити роботу інтегральну», – зазначила лідер «Батьківщини», додавши, що зміни не можуть зводитися лише до заміни прізвищ.

Юлія Тимошенко нагадала, що ініційований нею Новий курс створювався саме як системна стратегія: «Ми готові все віддати, в усьому допомогти. Головне – не втрачати віру та енергію на зміни і спільно працювати».