Юлія Тимошенко: Трагедія на Одещині – це діагноз нинішній владі

«Батьківщина» вимагає невідкладно розслідувати трагедію, яка сталася у дитячому таборі на Одещині, та перевірити всі дитячі заклади країни, лікарні та будинки для літніх людей на предмет дотримання вимог безпеки.

Про це заявила Голова фракції Юлія Тимошенко на засіданні Погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій і комітетів.

Лідер «Батьківщини» висловила глибоке співчуття родинам, які втратили дітей під час трагедії, що трапилася у суботу, 16 вересня.

Юлія Тимошенко закликала представників влади «припинити перерізати політичні стрічки за бюджетні кошти та піаритись на всіх каналах телебачення».

«Саме Петро Порошенко перерізав стрічку на відкритті цього дитячого табору й саме до його приїзду зіжмакали все будівництво і здали об’єкт без дотримання всіх вимог безпеки», – зауважила політик.

За її словами, те, що сталося в цьому дитячому таборі, «це діагноз владі, яка живе на відкатах з бюджетних коштів, які бере з усіх об’єктів, що будуються в регіонах».

Як наголосила народний депутат, насправді гроші, які мають витрачатися з бюджету на подібні об’єкти, не витрачаються, і тому будівля дитячого табору не була захищена від пожежі.

Лідер фракції також нагадала, що «Батьківщина» раніше звернулась до спікера, президента та голови уряду з вимогою скликати екстрену нараду в стінах парламенту за участі представників всіх фракцій, щоб розглянути трагічну ситуацію в державі.

«Людей довели до такого стану, що вони вже не можуть терпіти таке життя, – здійснюється глибокий геноцид української нації.  Саме тому таку нараду потрібно скликати екстрено. Але ми не тільки не отримали відповіді, навіть ніякої реакції не отримали», – обурилася Юлія Тимошенко.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» – єдина команда, яка розробила цілісну, ефективну, всеохопну програму, щоб підняти Україну на інший рівень життя

Докладніше

Партія «Батьківщина» вимагає звіту уряду про ситуацію у сфері ЖКГ і пропонує свій план наведення ладу в галузі.

Докладніше

Дорогі первомайці!

Докладніше
Календар новин
Вересень2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30