Юлія Тимошенко: Треба казати правду – Україна опинилася під зовнішнім управлінням

Некомпетентність та розбалансованість влади ставить під загрозу державні інтереси України.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу ZIK.

«Скандали Україну потрясають щодня. Розбалансованість, хаос, протистояння, некомпетентність – це, на жаль, стало ознакою нашого повсякденного життя. Скандал із Гончаруком свідчить, передусім, про те, що по суті в країні втрачена система безпеки, тобто ніхто вже нічого не захищає, ніхто нічого не контролює. Державна влада в країні стала незахищеною та хаотичною. Це означає, що силові структури не виконують свої ключові функції, а це стосується державного інтересу», – наголосила Юлія Тимошенко.

Голова «Батьківщини» попередила про наслідки, які матиме для країни зовнішнє управління.

«Країна зараз перебуває в набагато більшій небезпеці, аніж у попередні роки. Сьогодні небезпека є сутністю нашого життя. Тому правління Зеленського і все, що відбувається за лаштунками, а це по суті зовнішнє управління в абсолюті, прямо загрожує існуванню нашої держави», – зауважила Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко переконана, що ставлениками Зеленського, як і самим президентом, фактично керують зовнішні замовники, які віддають категорично протилежні інтересам українців вказівки.

«Це фактично керована маріонеточна команда, яка виконує зовнішні тактики і стратегії, які несумісні з національними інтересами країни, які прямо їй суперечать, які суперечать інтересам кожного українця. Якщо хтось буде думати, що змінюючи прізвища чиновників на посадах, щось зміниться, це буде великою помилкою та втратою часу. Потрібен інший курс – і люди здатні його проводити. Сьогодні як ніколи потрібно говорити суспільству правду, і ми будемо це робити, не оглядаючись на політичну кон’юнктуру», – наголосила Голова «Батьківщини».