Юлія Тимошенко: Україна потребує нового лідера

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає негативними підсумки трирічної діяльності Петра Порошенка на посаді Президента України.

Про це вона заявила, відповідаючи на запитання журналістів у кулуарах Верховної Ради.

Політик упевнена, що не можна обрати Петра Порошенка на другий термін, адже це матиме трагічні наслідки для країни.

«Те, що Петро Порошенко став президентом, – це найбільша трагедія України. Після Революції Гідності на всі посади мали прийти нові люди, які здатні зламати стару, гнилу, кланову систему управління, і які здатні зламати шию олігархії і не дати їй відродитися. Порошенко – це найголовніший олігарх нашої держави, це людина, яка є дахом для  всіх олігархічних, кланових, мафіозних родин», – наголосила Юлія Тимошенко.

На думку лідера «Батьківщини», залишати чинного керівника держави на другий термін – це те саме, що «займатися суїцидом».

«Навпаки, він має відповідати за кожен день грабування та приниження українського народу», – підсумувала Юлія Тимошенко.