Юлія Тимошенко: Україна стане сильною, треба за неї боротися

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко привітала зі святом Івана Купала мешканців Любеча – одного із найдавніших  міст на Дніпрі. І подякувала їм за те, що вони «роблять історію незалежної України».

Лідер «Батьківщини» побажала, «щоб Господнє благословення було назавжди на їх родинах, дітях, онуках, усьому українському народові, щоб українці з Божим благословенням стали сильними і заможними».

На свято «Відродження Купала в Любечах», яке відбулося 9 липня в суботу, зібралося майже 5 тисяч мешканців селища та його гостей, які брали участь у майстер-класах з народної творчості, відвідали ярмарок.

Юлія Тимошенко, як і інші гості свята, спробувала ткати полотно на старовинному верстаті, ліпила вареники, освоїла нову техніку вишивання, а ще допомагала дівчатам плести вінки, які за традицією на Купала українки спускали на воду в пошуках нареченого.

Люди дуже тепло зустрічали лідера «Батьківщини», дарували квіти, а вона попросила присутніх вірити в перемогу України і не опускати руки, адже всі українці хочуть жити щасливо, гідно працюючи та виховуючи дітей.

Юлія Тимошенко також нагадала присутнім, що 17 липня відбуваються довибори до Верховної Ради України на 7 округах, у тому числі і на 206 окрузі, де балотується кандидат від «Батьківщини» Юрій Власенко і попросила людей зробити правильний вибір, щоб Україна отримала шанс для розвитку, адже в неї великий потенціал.

«З владою важко боротися, адже вона зомбує людей через свої канали телебачення, купляє їх на виборах за гроші та гречку», – констатувала політик.

Лідер фракції переконана, що ситуацію можна виправити завдяки розповсюдженню правди про антисоціальні дії корумпованої влади через «сарафанне радіо».

«Тільки сарафанне радіо допоможе нам з уст в уста передати інформацію про те, хто сьогодні може, а хто не може захистити і поставити на ноги Україну. Треба просто боротися!» – закликала Юлія Тимошенко присутніх.

«За рейтингами ООН Україна посідає 6 місце в світі за рівнем освіти народу. У нас все в руках! Треба, по-перше, щоб Україною правили люди, які серцем і розумом знають, як будувати країну, які чують вас, які служать вам і готові відкласти свої інтереси і разом з вами збудувати Україну, про яку ви мрієте!» – підсумувала вона.

Нагадаємо, у суботу лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко відвідала з робочим візитом Чернігівщину, де зустрілася з мешканцями села Андріївка, селищ Ріпки та Любеч, а також помолилася за мир в Україні в чернігівському Катерининському соборі.