Юлія Тимошенко: Україні потрібен реальний економічний патріотизм, а не здача національних інтересів під акомпанемент героїчних гасел

Справжню ціну патріотичної риторики Петра Порошенка українці вже давно зрозуміли. Й оприлюднення його розмов з Володимиром Путіним може шокувати хіба що дрібницями, хоча й показовими. Прикро, коли й теперішня влада йде тим самим шляхом.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу NewsOne.

«Мабуть, когось у країні це шокувало. Але для мене це, звісно, не стало ані шоком, ані відкриттям. Бо ми знаємо не лише слова, а й дії Порошенка. І розуміємо, що так звана героїчна риторика п’ятого президента – це фейк. І я не один раз казала, що уся його політика – це суцільний фейк», – наголосила Юлія Тимошенко.

Голова «Батьківщини» зауважила, що державу принижує «торг та базар, коли президент країни направо й наліво здає інтереси країни».

«І найгірше, коли ці розміни, договорняки, обміни – усі ці фривольні речі відбуваються за рахунок зради національних інтересів України, за рахунок здачі інтересів кожного українця. І прикро, якщо нинішня влада діє так само», – обурилася лідер партії.

Найгірше, впевнена Юлія Тимошенко, що зі зміною президента в країні не відбулося реальної зміни влади.

«З-за куліс, з-за меж України ляльководять як Порошенком, так і Зеленським і просто йде спадкоємність цієї влади та політики. Усе, що було за часів п’ятого президента, продовжується і зараз», – наголосила Юлія Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» переконана – сьогодні потрібно докорінно міняти всю міжнародну політику країни.

«Україні потрібен реальний економічний патріотизм, захист прав та інтересів наших громадян, наших ресурсів, наших національних інтересів, права нашої держави на самостійний розвиток», – зазначила Юлія Тимошенко.