Юлія Тимошенко: Українці мають знати правду – безлад в країні є штучним, потрібно змінювати курс

Людям час зрозуміти – країну занурюють у хаос свідомо. Насправді влада діє за дуже чітким сценарієм, спрямованим проти інтересів людей та розвитку вітчизняної економіки.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1».

«Коли економіку вбивають через Національний банк і через закони, які взагалі нищать можливість росту економіки в країні, а паралельно відкривають гральні зали – це все не випадкові речі, це сценарій, який жорстко нав’язаний ззовні. Нас, як народ, прагнуть просто помножити на нуль», – обурилася Юлія Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» переконана, гібридним викликам можна і потрібно протистояти, але для цього необхідно змінити стратегію дій.

«Правильний напрямок – це опора на власні ресурси, це розвиток нашої економіки, підняття гуманітарного і духовного рівня країни. Основою має стати економічний патріотизм, і зміна політики Національного банку є лише першим кроком до відродження. Ми не можемо собі дозволити втрачати навіть частину нинішнього покоління, треба діяти негайно», – наголосила Юлія Тимошенко.

Лідер партії зауважила, що на місцевих виборах люди мають не просто дати оцінку нинішній владі, а й спробувати створити справді сильні, професійні й патріотичні команди на рівні громад, здатні протистояти експериментам над людьми й зупинити безлад, до якого занурює країну центральна влада.

«Важливо не згаяти цей шанс», – запевнила Юлія Тимошенко.