Юлія Тимошенко: В Україні страждають не корупціонери, а борці з ними

Напад на знімальну групу програми «Стоп корупції» вкотре підтвердив: в Україні наразі страждають не корупціонери, а люди, які з ними борються і оприлюднюють факти причетності можновладців до злочинних дій.

Про це Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці у Facebook, коментуючи черговий напад на журналістів.

«Ситуація у нас – унікальна. Якщо послухати президента та інших чиновників, то корупції в нас – хоч греблю гати. А от корупціонерів – нема геть, жодного… Нема кого карати», – обурилася лідер «Батьківщини».

Вона звернула увагу на те, що, за офіційними даними, за весь 2018 рік держава конфіскувала у корупціонерів аж 5 тисяч доларів.

«Як явище корупція цілком і скрізь присутня, а на рівні відповідальних та притягнутих до відповідальності – зась. Певно тому, що серед корупціонерів – всі «свої». Священні корови української корупції… А своїх «корів» чіпати гріх – вони потім погано дояться…», – пояснила Юлія Тимошенко небажання влади боротися з корупціонерами.

Голова партії вимагає від влади і правоохоронних органів встановити причетних до нападу на українських журналістів.

«Нічого, зовсім скоро абстрактні розмови про корупцію припиняться і почнеться реальна боротьба з нею. Обіцяю!» – наголосила Юлія Тимошенко.