Юлія Тимошенко візьме участь у безпековому Форумі Crans Montana

25-27 жовтня лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко братиме участь у 20-му щорічному Форумі з питань внутрішньої та глобальної безпеки, який проводить міжнародна організація Crans Montana Forum у місті Женева (Швейцарія).

Планується, що Юлія Тимошенко виступить з доповіддю на тему «Регіональні та глобальні виклики: приклад України» під час панелі «100 років після завершення І Світової війни. Ситуація з регіональною безпекою в Європі» та проведе низку двосторонніх зустрічей з європейськими високопосадовцями та політиками.

На Форумі, під час якого обговорюватимуться виклики сьогодення у сфері безпеки та загрози для сучасного світового порядку, зберуться глави держав та урядів, міністри, парламентарі, представники міжнародних організацій, провідні політики країн світу та експерти.

У робочій поїздці до Швейцарії Юлію Тимошенко супроводжує заступник Голови партії «Батьківщина», голова парламентського Комітету з прав людини Григорій Немиря.

Crans Montana Forum, значення та престиж якого були доведені з часу заснування цієї міжнародної організації у 1986 році, тісно співпрацює з ООН, ЮНЕСКО, ЄС та іншими інституціями задля забезпечення стабільності, безпеки та поваги до прав людини у світі.

Нагадаємо, що свого часу нагороди  Crans Montana Forum за захист демократичних цінностей отримали президент Європейської Комісії Жан-Клод Юнкер, колишній президент Європейської Комісії Хосе Мануель Баррозо, колишній президент Польщі Лех Валенца, колишній прем‘єр-міністр Франції Ален Марі Жюппе та інші