Юлія Тимошенко: Влада лякає людей дефолтом, щоб якнайшвидше позбавити українців землі

Прикриваючись карантином, Зе-команда за вказівкою президента намагається позбавити країну стратегічних ресурсів, а громадян їхньої власності, насамперед, найціннішої – землі.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час брифінгу у Верховній Раді.

«За спиною в людей зараз нашвидкуруч хочуть поцупити українську землю. На чолі цієї афери стоїть президент України. Її намагаються прикрити дефолтом, залякуючи громадян, що без продажу української землі, стратегічної власності, без здачі Національного банку і всієї правової системи, Україна не зможе виконувати свої зобов’язання. Це обман. Дефолтом лякають лише для того, щоб забрати в українців останнє», – обурилася лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко зауважила, що попри обіцянки, чинна влада залишила на посадах корупціонерів, проводить нищівну для країни стратегію колонізації й крок за кроком повторює помилки своїх попередників.

«На жаль, маріонетки на посаді президента змінюються, але ляльководи залишаються ті ж самі. І вони сьогодні прибирають Україну до рук», – переконана Голова «Батьківщини».

В разі, якщо закон про розпродаж землі таки буде ухвалено, попередила Юлія Тимошенко, команда «Батьківщини» одразу ж звернеться до Конституційного суду і домагатиметься скасування злочинних рішень влади.

«Я сподіваюся, що українці, Конституційний суд і час все розставлять на свої місця. І ми зможемо повернути Україну на зовсім інший шлях – на шлях відродження й процвітання», – наголосила лідер «Батьківщини».

 

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

«Батьківщина» йде на місцеві вибори з гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА

Докладніше

Юлія Тимошенко: Об’єднуємося заради відновлення миру в Україні

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31