Юлія Тимошенко: Влада має повернутися до реальних дій і негайно ухвалити бюджетну резолюцію

Юлія Тимошенко звернулася до президента, парламенту і уряду вийти зі ступору всіх політичних подій, які зараз відбуваються, і включитися в роботу над бюджетною резолюцією, розпланувавши таким чином стратегію життя держави на 3 роки.

Як зауважила лідер «Батьківщини, вчора, по суті, не було проведено засідання уряду, а тому зірвалося ухвалення бюджетної резолюції, обов’язковість якої передбачена Бюджетним кодексом.

«Якщо ми вчасно не ухвалимо цей документ (до 1 червня), не заплануємо наше життя, це означатиме, що країна йде на три роки в хаосі та без змін», – зазначила вона.

За словами Юлії Тимошенко, люди вірять, що після виборів їхнє життя змінюватиметься. Проте сьогодні в країні реальні дії, кроки замінені політичним хаосом, домовленостями, непослідовною роботою всіх органів влади, додала політик.

Саме тому Голова партії звернулася до президента, парламенту і уряду, щоб вони звернули увагу на Бюджетний кодекс, на те, що сьогодні країна некерована і повернулися до раціональних законних дій – подали до 1 червня бюджетну резолюцію до парламенту, а парламент ухвалив її.

«Якщо цього не відбудеться, це означатиме, що країна дарма змін очікує. Я не хочу цього допустити, – запевнила лідер «Батьківщини». – Наша команда і я особисто готова включитися до роботи над бюджетною резолюцією, і разом із президентом розпланувати на базі Нового курсу стратегію життя держави на 3 роки», – підсумувала вона.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31