Юлія Тимошенко взяла участь в літургії та чині інтронізації Предстоятеля ПЦУ

Юлія Тимошенко та депутати фракції «Батьківщина» взяли участь у літургії та чині інтронізації Предстоятеля Православної Церкви України Епіфанія, яка сьогодні відбулася в Софії Київській.

«Щиро вітаю Митрополита! Вітаю всіх парафіян, всіх віруючих зі створенням помісної православної церкви. Це дуже велика і значима подія, до якої український народ йшов кілька довгих і важких століть. Вірю, що попереду у нас шлях перемог та успіхів. Вірю в Україну! Вірю в нас усіх», – написала вона на своїй сторінці у Facebook.

Як зауважила кандидат у Президенти України, дуже велично, зворушливо й символічно, що Митрополит Епіфаній провів сьогодні службу на могилі великого патріарха Володимира: «Це дуже мудро і правильно».

Юлія Тимошенко також звернула увагу на те, що ця знакова для України та Предстоятеля ПЦУ подія відбулася у день його народження.

На богослужінні були присутні константинопольські ієрархи, вище духовенство, керівництво країни, урядовці, народні депутати.